Velkommen

- til dette lille udstillingsvindue i cyberspace. johannesson.dk er skrevet og drevet af undertegnede, Ulf Johannesson, som en form for virtuelt kunstgalleri, hvor jeg på egne præmisser kan præsentere et lille men udsøgt udvalg af mine kreative udfoldelser, for dem der nu måtte finde fornøjelse deri.

På disse sider præsenterer jeg nogle af mine malerier og andre billeder, digte og andre tekster samt lydkunst og musik. Der er endog et afsnit helliget min seneste kunstneriske interesse – circuitbent instrumenter. Min hensigt med johannesson.dk på lidt længere sigt er, at det skal blive stedet, hvor jeg kan eksperimentere med computerens muligheder for at skabe interaktive kombinationer af grafik, ord og lyd.

Derudover vil jeg da ikke undlade, at henlede opmærksomheden på websitet Wolfmans Island, (en forgænger for dette websted) - et konceptuelt website udformet som en virtuel ø beboet af mit cyber alter ego - The Wolfman. En blanding af fiktion og selvbiografi med malerier, tegninger og digte. Websitet er på engelsk.

Websitet er sat i drift juni 2002.
Yderligere vil komme til. Forhåbentligt.

Ulf Johannesson