BabyDrum

 Lydeksampler (mp3):

  speedchange
  LDR sweep
  overtonekaos
    Lydeksemplerne er optaget fra line-out på en basguitarforstærker og digitalt efterbehandlet med lidt equalizing (bas boost) og diskret rumklang.

BabyDrum

Bon Tempi versionen af et meget almindeligt tromme-legetøj, der findes i en masse forskellige indpakninger men med (næsten) identisk indmad. Fire trommeknapper og en start/stop knap til en 'demo' rytme, der har fire to takters variationer der trigges når man trykker på en trommeknap mens rytmen kører. Indeholdt et 'Black blob'- kredsløb og kun én enkelt timingmodstand man kunne rode med. Spraymalet i sort metallic.

Circuit-bends

Speed/pitch:
et potentiometer i stedet for timingmodstanden lader tempo og tonehøjde varieres fra rasende hurtigt til kværnende langsomt.

Lysstyret pitchbend: en fotomodstand er indsat i serie med potemeteret gir muighed for lysstyret pitchbend. Når man ændrer lysmængden der rammer fotomodstanden, enten ved bevæge hånden mellem fotomodstanden og en lyskilde eller ved at bevæge BabyDrum'en rundt, får man en intuitiv og kropslig måde at spille instumentet på. Fotomodstanden kan kobles til og fra med vippekontakten.

Line out: Et 6,3 mm jacksokkel er monteret parallelt med den indbyggede højttaler. Output level kan fintrimmes med en trimmemodstand monteret inden i plastikæsken. Kan drejes med en lille skruetrækker gennem hullet ved siden af jackbøsningen