ChordBird

 Lydeksempler (mp3):

  "The ChordBird Dances"
  "Boguslavian Madness"
  "Messin' with Michaels Boat"

 

ChordBird

En slags storebror til BuzzBird keyboardet. Fundet i container på den lokale genbrugsplads. Har 4-toners polyfoni, 6 rytmer med tempo +/–, 8 instrumenter, autoakkorder der kan synkroniseres med rytmen, pitchbendhjul (ca ½tone), volumenhjul, demomelodi og mikrofon-indgang

Circuit bends:

Tempo/pitch potentiometre
:
grov- og finindstilling, fra hurtigt til ultra langsomt.

Bodycontacts: tempo- og pitchbend nedad når de berøres enkeltvis, den ene moderat, den anden variabelt, maximalt ved lavest tempo. Når begge røres samtidigt fås tempo- og pithbend opad, eller til et gennemsnits-niveau af de to kontakter, afhængigt af aktuel tempo/pitch indstilling.

LDR (fotomodstand): placeret parallelt med tempo/pitch potentiometre. Styrer tempo- og pitchbend. Modulationsdybden er afhængig af tempo/pitch-potentiometrenes indstilling.

Tonekontrol: tretrins indstilling for normal eller forvrænget lyd med to forskellige grader af forvrængning.

Glitchknapper
: de fire gule knapper giver en arpeggio-lignende effekt i hver sin tonehøjde, den ene dog ikke når autoakkorder er synkroniseret med rytme. Den ene blå knap gir en lignede arpeggio men kun når rytme kører. De to sidste blå knapper gir glitcheffekt når de holdes nede og påvirker rytmetempo og demomelodi ved korte tryk.

Line out: line-out minijackbøsning med omskifterkontakt tilføjet.