Dogcow & Co.

 Lydeksempler (mp3):

  "Dogcow demo1"
  "Dogcow - This Old Man"

 

Dogcow & Co.

Et lille dyrelydslegetøj med tre forskellige musikalske dyr: en kat, en and og en ... ja det ligner jo mest af alt en ko, men den siger som en hund! På printet står der faktisk også "dog" ud for kontakten, så det må vel være en hundeko - a Dogcow - og derfra har instrument fået sit navn.

Knappen VOICE CHANGE skifter mellem forskellige modes: et hvor man spiller med pianolyd på nodeknapperne, et andet hvor man spiller med dyrelyde der vælges ved at trykke et af dyrene, et tredie hvor hver nodeknap starter en melodi, hvor man kan skifte dyrelyd ved at trykke på et dyr, og et fjerde hvor hver node starter en melodi der spiller med skiftende dyrelyde og dyreknapperne stopper melodien. DEMO knappen virker tilsyneladende helt ens med VOICE CHANGE.

Circuit bends:

Pitch/speed: potentiometer der ændrer tonehøjde og afspilningtempo. Omfanget af ændringen afhænger af slow/normal-kontaktens indstilling.

slow/normal:
vippekontakt der skifter mellem to forskellige tonehøjde/tempo områder. Normal går fra langsomme/dybe men stadig genkendelige lyde/melodier til en meget hurtigt og høj kvidren. Slow går fra en meget langsom og dyb growlen til lidt langsommere/dybere end det dybeste/laveste i 'normal'-indstillingen

Body contacts: tonehøjde/tempo øges når begge kontakter berøres på samme tid med en eller flere fingre. Effekten variere med hvor hårdt der trykkes og hvor fugtig huden er. Der sker også en form for for vrængning, af lyden, og denne er kraftigst når man bruger line out. Man kan få forvrængning uden uden at påvirke tonehøjde/tempo, ved at røre den venste knap alene.

Output select: trepositions vippekontakt der skifter mellem højttaler, intet output og line out